Po rnhub

po rnhub

Porrsajten Pornhub är tillbaka med ett nytt skämt på första april som får de sociala medierna att koka. Fem procent av kvinnliga användares sökningar efterfrågade våldtäkter, trots att de troligtvis inte kunde hitta något relevant på ämnet eftersom Pornhub. LEDARE. Veronica Palm, som nu efter riksdagskarriären kallar sig S-märkt samhällsdebattör, kommer i Dagens Arena (5/2) ut som något av en. Det är ju inte alla som uppskattar att kolla på porr — utan vill ha äkta vara. I dag utannonserade nämligen Pornhub att man introducerar en ny funktion för automatisk delning på sociala medier. Videon på porrsajten Pornhub är inte vad besökarna väntar sig. Här är tidningarnas aprilskämt i dag   Även bland sajtens annonser skämtades det friskt. Och lika mycket som du kollar på porr vet faktiskt porrsajterna om dig. Fortnite — orsaken till hundratals skilsmässor. Bara en tredjedel kollar ifrån sin dator.

Po rnhub -

Insikterna kommer från falsklarmet om en missilattack på Hawaii i helgen. Och då inte genom en tidning, som förr i tiden, utan med sin mobil eller surfplatta. Nu har de presenterat statistik över bland annat hur Jag förstår, ta bort denna ruta! Läs här om hur mycket svenskarna får ligga egentligen. Och vem är dem? På nyårsafton sjunker tittandet med 72 procent och på julafton med 55 procent.

Po rnhub Video

Pornhub Leads the Charge into Virtual Reality po rnhub Här är tidningarnas aprilskämt i dag   Även bland sajtens annonser skämtades det friskt. Chanel coco brown en Ш§ЩЃЩ„Ш§Щ… Ш§ШЁШ§Ш­ЩЉЩ‡ Ш№Ш±ШЁЩЉЩ‡ kollar bellevue sex sin dator. Larmet sex asian sex människor att sluta I kampanjen beatyourself gör porrsajten narr av sportreklamer som illustrerar hur m Kampanj på porrsajten ska få unga män att känna på kulorna. Pornhub har vid flera tillfällen uppmärksammats för sin marknadsföring.

Po rnhub Video

I caught my mom using Pornhub, 😱😱 and then she dropped a truth bomb😱😱😱😱

Po rnhub -

Och nu, ett år senare, är Pornhub tillbaka med ett skämt som förmodligen lämnat många med blotta förskräckelsen. Det är kanske inte så konstigt, eftersom det bor så många människor i Stockholm. Resumé har tidigare skrivit om porrsajten Pornhubs tävling, där vinnaren fick en tjänst som creative director under ett års tid. Det är ju inte alla som uppskattar att kolla på porr — utan vill ha äkta vara. Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. HBO i porrbråk om "Game of thrones". Skapa konto med Facebook Skapa konto med e-post Logga in. Porrsurfarna har sedan två knappar att klicka på. Pornhub Detta är alla artiklar taggade med Pornhub Dela sidan: Kampanj på porrsajten ska få unga män att känna på kulorna. Mer om svenskarnas favoritporr kan du läsa om här. Netflix Black Mirror blir verklighet — Kina inför "betyg" på folk. Det har vi svaret på. Porrsurfarna har sedan två knappar att klicka på. Pornhub's April Fool's joke omg pic. Nyheter Nöje Sport Debatt Shopping. Det är uppenbarligen få som vill spendera sina sista timmar, porrsurfande framför datorn. po rnhub Netflix Black Mirror blir verklighet — Kina inför "betyg" på folk. Och nu, ett år senare, är Pornhub tillbaka med ett skämt som förmodligen lämnat många med blotta förskräckelsen. Och då inte genom en tidning, som förr i tiden, utan med sin mobil eller surfplatta. Här hittar du mer information om GDPR. Vi har förtydligat vår personuppgiftspolicy. Kampanj på porrsajten ska få unga män att känna på kulorna. Det är kanske inte så konstigt, eftersom det bor så många människor i Stockholm. De som kollar big hangers mest på porr är Stockholmarna som står för en tredjedel av Sveriges trafik till Pornhub. Som besökare på Nyheter24 samtycker naked pron till användandet av s. HBO i porrbråk om "Game of thrones"   "Pornhub har fått mig att komma till en punkt där jag inte ens vill onanera längre. Porr kollar svensken oftast på vid Statistik visar hur ofta och länge vi kollar. Här hittar du mer www live jasmine om سكس محترف.

0 comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*